Διαγραφή λογαριασμού

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην MC Transfer και τα προσωπικά του δεδομένα οποτεδήποτε. Με τη διαγραφή:

  • οι επερχόμενες μεταφορές σας ακυρώνονται και ενημερώνεται ο dispatcher·
  • οι παλαιότερες κρατήσεις ανωνυμοποιούνται (αφαιρούνται όνομα, email και τηλέφωνο)·
  • ο λογαριασμός, οι συνδέσεις και οι συγκαταθέσεις σας διαγράφονται. Δεν αναιρείται.

Από την εφαρμογή

Ανοίξτε την εφαρμογή MC Transfer Mykonos, πηγαίνετε στο Προφίλ και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

Από αυτόν τον ιστότοπο

Κλείσατε χωρίς λογαριασμό;

Ακυρώστε επερχόμενες μεταφορές από την Η κράτησή μου. Για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων κρατήσεων χωρίς λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας.